Gerul a pus stăpânire pe România. Minus 10 grade Celsius în Cluj și temperaturi de până la -17 C în țară.

Spread the love

  Peste weekend, gerul s-a instalat pe tot cuprinsul României.

Temperaturile au scăzut de la o zi la alta, iar în noaptea de duminică spre luni au fost înregistrate temperaturi de până la -17 grade Celsius.

Temperaturi foarte scăzute au fost în Făgăraş, Miercurea Ciuc, Bacău şi Curtea de Argeş. În noaptea de duminică spre luni, în Cluj au fost – 10 grade Celsius.

Luni dimineață erau înregistrate -17,7 C la Sfântu Gheorghe, -17,4 C la Făgăraș și -16 C la Miercurea Ciuc.Și în următoarele două nopți meteorologii se așteaptă ca în depresiunile din estul Transilvaniei să fie valori mult sub -15 grade.Marți sunt prognozate ninsori slabe la munte și în jumătatea de nord a țării, iar la altitudini mari vor fi rafale de 90 km/h.

De la jumătatea săptămânii vremea se va încălzi ușor.

 În Cluj, luni, maxima zilei va fi de 2 grade Celsius, iar mimina de -7C.

Cerul va fi predominant însorit. Marți sunt așteptate câteva reprize de ninsoare, șansele de precipitații fiind de 55%.

Maxima zile vai fi de 2 grade Celsius, iar minima va fi de -4 grade Celsius.Începând de miercuri, 24 ianuarie, temperaturile vor urca ușor, dar tot nu vom scăpa de frig.

Asfel, vineri, maxima zilei va urca până la 5 grade Celsius, iar temperaturile pe timpul nopții vor scădea până la -4 C. Treptat, vremea se va încălzi, iar până la jumătatea lunii februarie, temperaturile se vor situa uşor peste cele obişnuite perioadei. Citiți monitorulcj.ro și pe Google NewsFoto: Depositphotos.comCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.ro

Lasă un răspuns