Războiul Israel – Hamas. Atac la Damasc. Mai mulţi membri ai Gărzilor Revoluţionare iraniene au fost ucişi – surse

Spread the love

Războiul Israel – Hamas.

Atac la Damasc.

Mai mulţi membri ai Gărzilor Revoluţionare iraniene au fost ucişi – surse Atacul a ucis patru membri ai Gărzilor Revoluţionare iraniene, inclusiv pe şeful unităţii de informaţii a forţelor din Siria, a declarat pentru Reuters o sursă de securitate din cadrul alianţei regionale pro-Siria.

Presa de stat siriană a anunţat că o clădire din cartierul Mazzeh din Damasc a fost ţinta unui probabil atac israelian, fără a oferi mai multe detalii.

Alte media locale din Siria susţin că s-au auzit explozii în întreaga capitală.

Vezi mai multe articole din categoria externe Sursa de Securitate citată a declarat că imobilul cu mai multe etaje era folosit de consilierii iranieni care sprijină guvernul preşedintelui Bashar al-Assad şi că a fost complet distrus de „rachete israeliene cu ţintă precisă”.

Televiziunea de stat iraniană Press TV a anunţat că doi consilieri militari ai Gărzilor iraniene au fost ucişi în atacul israelian asupra Damascului.

Oficialii israelieni nu au comentat informaţiile.

Reuters notează că, în decembrie, o lovitură israeliană a ucis doi membri ai Gărzilor din Damasc, iar o alta, la 25 decembrie, a ucis un consilier superior al Gărzilor.

Lasă un răspuns