Războiul Israel – Hamas. Pakistanul a bombardat Iranul: 9 morţi / Netanyahu respinge acordul cu Riadul propus de SUA / Directorul Al-Quds, de la televiziunea Hamas, a murit

Spread the love

Se trage din toate direcţiile în Orientul Mijlociu: America este decisă să atace rebelii Houthi „cât timp va fi necesar”.Războiul Israel – Hamas.

Pakistanul a bombardat Iranul: 9 morţi / Netanyahu respinge acordul cu Riadul propus de SUA / Directorul Al-Quds, televiziunea Hamas, a murit „Noi atacuri americane împotriva rachetelor antinavă Houthi au fost lansate în această dimineaţă”.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională, John Kirby, a spus acest lucru într-un briefing la bordul Air Force One, subliniind că raidurile „vor continua atât timp cât va fi necesar”.

Un alt fotbalist a avut probleme în Turcia pentru că şi-a arătat sprijinul pentru ostaticii ţinuţi în Fâşia Gaza printr-o postare pe Instagram.

„A încălcat sensibilitatea ţării noastre”, a anunţat echipa turcă Başakşehir pentru a explica decizia de a rezilia contractul cu fotbalistul israelian Eden Karzev şi pentru a-i cere să-şi continue cariera sportivă în afara Turciei.

Radiodifuzorul Trt relatează acest lucru, explicând că gruparea turcă a iniţiat proceduri disciplinare împotriva jucătorului imediat după postare, care a fost apoi ştearsă.

Karzev este al doilea fotbalist forţat să părăsească Turcia într-o săptămână pentru că şi-a exprimat apropierea de oamenii răpiţi de Hamas în sudul Israelului.

Fotbalistul israelian Sagiv Yehezkel, de la Antalyaspor, a fost arestat duminică pentru că şi-a amintit ziua de 7 octombrie după un gol.

Odată eliberat, s-a întors în Israel.

Vezi mai multe articole din categoria social Armata israeliană a finalizat demolarea principalei zone industriale producătoare de rachete şi arme în partea centrală a Fâşiei.

Purtătorul de cuvânt al Armatei a făcut acest lucru cunoscut, adăugând că, în acelaşi timp, „o vastă reţea de tuneluri sub zona care adăposteau o parte din structuri” a fost distrusă.

Aceeaşi sursă a adăugat că soldaţii au localizat şi alte locuri în zona Maghazi şi între Bureij şi Nuseirat, tot în centru.

Wael Fanouna, directorul de informaţii al canalului TV Al-Quds, deţinut de Hamas, a fost ucis în timpul unui bombardament israelian în Gaza.

„Al Jazeera” raportează.

Acesta este al nouălea angajat al canalului care a fost ucis, relatează „L’Orient – Le Jourì”.

Lasă un răspuns