Din lumea politicienilor: Boloș spune că Ciucă și Ciolacu sunt buni creștini, fac lucruri bune și sunt apropiați de oameni. Simion nu prea

Spread the love

Discuție „adâncă” la Digi 24 pe final de interviu cu ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, care este și preot misionar: Cine primează, Biserica sau politicul? Ce șefi are, patriarhul Daniel, Ciucă sau Ciolacu? Cine e mai credincios, Ciolacu sau Ciucă?Marcel Boloș nu a așteptat mult invitația moderatorului și declarat că Biserica primează, dar se împacă bine și misunea pastorală cu Finațele, fiindcă se simte „bine susținut de PNL”.

„Pot să spun că am avut surpriza plăcută ca ambii să aibă credinţă în Dumnezeu.

Pentru mine, un om care are credinţă în Dumnezeu este un om în care am încredere, să ştiţi! Sigur, fiecare avem slăbiciunile noastre, părţi bune, părţi rele, fiecare ne ducem crucea, cum se spune, dar e mare lucru ca în fruntea Guvernului şi mare lucru ca în fruntea Partidului Naţional Liberal să fie un om credincios.

Credincios este omul care respectă un sistem de valori moral, un sistem de valori corect pentru societate şi pentru oameni.

E mare lucru să pui în prim plan oamenii şi să lupţi pentru oameni nu doar prin sloganuri care să dea bine la televizor, ci prin fapte şi prin proiectele pe care le laşi în urma ta.

Şi spun acest lucru cu toată încrederea: e mare lucru că în România avem în coaliţia de guvernare oameni care sunt aproape de Dumnezeu”, a afirmat Marcel Boloş.El a spus despre cei doi lideri că „fiecare în felul lui este apropiat de oameni, fiecare este guvernat de valorile proprii, pe care şi le respectă”.

„Am lucrat în ambele guverne, şi în Guvernul Ciucă, şi în Guvernul Ciolacu, pot să spun că pe ambii i-am văzut luptând pentru oameni”, a adăugat Marcel Boloş.Impulsionat de Prelipceanu, Boloș a lăsat să se înțeleagă că liderul AUR, George Simion, nu e chiar la nivelul celor doi în trăire ortodoxă, că vorbește mai mult și are fapte puține.Ministrul a mai spus că și el face foarte multe lucruri bune, dar nu îi place să vorbească despre ele.Trecând la cele lumești, ministrul a anunțat că nu se va renunța la acciza la motorină, că va demite toți vicepreședinții ANAF și vor avea loc schimbări la vârful Vămilor.Sunt bani de pensii, guvernul „a reușit să acopere gaura din buget”, dar deficitul bugetar încă nu a fost dezbătut cu Bruxelessul.

Lasă un răspuns