„Ce să vezi ce au inventat ciolacii”. Clotilde Armand anunță că face plângere penală împotriva șefului Curții de Conturi

Spread the love

Primarul Clotilde Armand a anunțat joi că la Primăria Sectorului 1 a venit un nou control de la Curtea de Conturi, „controlată de oamenii lui Marcel Ciolacu şi Liviu Dragnea”, ea spunând că va îi va face plângere penală preşedintelui Curţii de Conturi numit de PSD, pentru abuz în serviciu.

Într-un mesaj postat pe Facebook, cu titlul „Găsiţi-i ceva lui Clotilde! Opriţi-o!”, primarul Sectorului 1 spune că instituția pe care o conduce este vizată de un nou control de la Curtea de Conturi, care „vine din ce în ce mai des, în ultima perioadă, semn că se apropie alegerile”.

Ea spune că a cerut să îi fie prezentată analiza şi că aceasta nu există: „Pur şi simplu se decide în plenul Curţii de Conturi că trebuie să fie un nou control la PS1 pentru că aşa vrea PSDPNL.

Nimic despre alte sectoare conduse de PSD.

Acolo nu există nici un risc”.Clotilde Armand mai spune că instituția pe care o conduce este „primăria din Bucureşti cea mai verificată şi paraverificată de instituţii” și că niciodată nu s-ar fi găsit „nimic care să nu fie la locul lui”, astfel că totul este „doar bullying administrativ”.

Curtea de Conturi este condusă, din octombrie 2017, de Mihai Busuioc, la acel moment secretar general al Guvernului, apropiat al liderului de atunci al PSD Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns