Din lumea politicienilor: Boloș spune că Ciucă și Ciolacu sunt buni creștini, fac lucruri bune și sunt apropiați de oameni. Simion nu prea

Spread the love

Discuție „adâncă” la Digi 24 pe final de interviu cu ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, care este și preot misionar: Cine primează, Biserica sau politicul? Ce șefi are, patriarhul Daniel, Ciucă sau Ciolacu? Cine e mai credincios, Ciolacu sau Ciucă?Marcel Boloș nu a așteptat mult invitația moderatorului și declarat că Biserica primează, dar se împacă bine și misunea pastorală cu Finațele, fiindcă se simte „bine susținut de PNL”.

Atât Ciucă cât și Ciolacu sunt „buni creștini, au valori, morală creștină, fac lucruri bune pentru oameni și sunt apropiați de aceștia”.Impulsionat de Prelipceanu, Boloș a lăsat să se înțeleagă că liderul AUR, George Simion, nu e chiar la nivelul celor doi în trăire ortodoxă, că vorbește mai mult și are fapte puține.„Să știți că eu am mare încredere într-un om când îmi zice că e creștin fiindcă creștinii au valori morale.

De aceea sunt foarte bucuros că în fruntea PNL și a guvernului sunt doi oameni credincioși.

Fac multe lucruri bune și sunt apropiați de oameni, fiecare în felul său”, a punctat Boloș.Ministrul a mai spus că și el face foarte multe lucruri bune, dar nu îi place să vorbească despre ele.Trecând la cele lumești, ministrul a anunțat că nu se va renunța la acciza la motorină, că va demite toți vicepreședinții ANAF și vor avea loc schimbări la vârful Vămilor.Sunt bani de pensii, guvernul „a reușit să acopere gaura din buget”, dar deficitul bugetar încă nu a fost dezbătut cu Bruxelessul.

Lasă un răspuns