Cazul adolescentului român ucis la Roma: A fost prins un al doilea suspect

Spread the love

Poliția din Italia a anunțat că a prins un al doilea suspect în cazul adolescentului român de 14 ani ucis într-o parcare de la periferia Romei.

Este vorba despre un văr al primului suspect, care s-a predat marți Poliției, scrie romatoday.it.

Cel de-al doilea suspect, Dino Petrow, se ascundea acasă la una dintre mătușile sale, conform publicației italiene.

El ar fi intenționat să fugă spre zona de est a Italiei, în încercarea de a nu fi prins de carabinieri.

Dino Petrow, împreună cu vărul său, Corum Petrow – deja reținut – s-ar fi certat cu tatăl vitreg al lui Alexandru Ivan într-un bar, în noaptea crimei.

După cearta avută, Corum Petrow i-ar fi cerut tatălui vitreg al lui Alexandru Ivan să se vadă pentru a discuta în parcarea de la periferia Romei, unde băiatul de 14 ani a fost împușcat mortal.

Alexandru Ivan a ajuns împreună cu tatăl lui vitreg și bunicul său în parcarea respectivă, înarmați cu bâte pe care poliția le-a găsit ulterior.

Adevărata țintă ar fi fost tatăl vitreg al adolescentului, arată una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori.

Cu toate acestea, primul suspect reținut, Corum Petrow, susține că este nevinovat și că nu s-ar fi tras niciun foc de armă din mașina în care se afla cu vărul său, Dino Petrow.

El susține că cel care a tras se afla într-o altă mașină.

Ancheta poliției continuă pentru a stabili cu exactitate din ce mașină și de către cine a fost tras glonțul care l-a ucis pe Alexandru Ivan.

Mama lui Alexandru Ivan a făcut primele declarații către presă marți și le-a spus jurnaliștilor, printre lacrimi, că pot căuta informații despre fiul său, dacă nu sunt convinși că era „un copil prea bun”.„Era cel mai bun copil din lume! Oh, Doamne! Investigați și o să vedeți că era un copil prea bun.

Cei care l-au împușcat… Sper că repede, dar repede, să fie prinși.

Unul a fost deja prins.

Le-am spus prietenilor lui Alexandru să își îmbrățișeze mamele ca și când ar fi ultima dată”, a spus mama lui Alexandru Ivan.Citește și: VIDEO Cazul adolescentului român ucis la Roma: A fost arestat primul suspect.

Vile de lux, mașini și ceasuri scumpe

Lasă un răspuns