VIDEO Cazul adolescentului român ucis la Roma: A fost arestat primul suspect. Vile de lux, mașini și ceasuri scumpe

Spread the love

Cazul adolescentului român de 14 ani ucis în Italia după ce a fost împușcat mortal în noaptea de vineri spre sâmbătă se complică, după ce un tânăr de 24 de ani s-a predat poliției, pentru că era căutat după ce a fost identificat datorită imaginilor video care arătau că ar fi putut avea o legătură cu acest caz.

În timp ce tânărul le-a explicat oamenilor legii ce făcea în zonă, mama lui Alexandru Ivan cere autorităților să îi găsească pe toți cei implicați în moartea fiului său și susține că Alexandru nu a greșit cu nimic: „Investigați, o să vedeți că era cel mai bun copil din lume”, le-a spus aceasta, plină de durere, jurnaliștilor din Italia.

Tânărul de 24 de ani care s-a predat poliției, pe numele său Corrum Petrow, susține că este nevinovat.

Poliția din Italia îi caută și pe vărul acestuia și pe alți doi bărbați care se aflau în zona stației de metrou în care a fost ucis Alexandru Ivan.

Presa din Italia scrie că Corrum Petrow provine dintr-o familie bogată din Roma.

Tânărul de 24 de ani „ar fi făcut bani vânzând și închiriind mașini, după cum se vede pe rețelele sociale, unde este foarte activ”, scrie, romatoday.it.

Tânărul publica fotografii și filmulețe cu vile și mașini de lux, ceasuri de mii de euro, petreceri cu dedicații pentru cântăreți, trabucuri și șampanie.

Între timp, contul de Facebook al lui Corrum Petrow a fost dezactivat.

Ancheta poliției arată că tatăl vitreg al adolescentului, Tiberiu Măciucă (care ar fi fost adevărata țintă a celui care a tras focul de armă), a avut vineri seară o discuție aprinsă cu trei persoane într-un bar.

Cearta s-ar fi transformat într-o bătaie.

După ce ar fi plecat din acel bar, bărbatul ar fi primit un mesaj prin care era chemat în parcarea metroului unde a fost ucis tânărul, pentru a rezolva conflictul.

„Hai să ne vedem, trebuie să vorbim cu tine” – așa ar fi arătat mesajul primit de tatăl vitreg al adolescentului.

Așa ar fi ajuns Corrum Petrow în zona respectivă, pentru a discuta cu tatăl vitreg al lui Alexandru.

Tânărul, care locuiește într-o vilă de lux, după cum susține presa italiană, spune că din mașina în care se afla nu s-a tras niciun foc de armă spre Alexandru Ivan.

Asta complică ancheta Poliției, care inițial anuțase că în parcarea metroului de la periferia Romei se aflau doar două mașini.

Corrum Petrow susține că glonțul care l-a ucis pe adolescentul român a fost tras dintr-o mașină marca Ford Fiesta, în care se aflau mai multe persoane.„Facem afaceri cu mașini în Pantano, locuim aici de 40 de ani și nu am avut niciodată probleme.

Fiul meu nu are nicio legătură cu această poveste.

A acționat doar ca intermediar între tatăl vitreg al victimei și vărul său.

Cei doi se certaseră în bar.

Când a ajuns la fața locului cu singura intenție de a clarifica lucrurile, deja se trăgeau unul în celălalt”, susține și tatăl lui Corrum Petrow.

Mama lui Alexandru Ivan a făcut primele declarații către presă și le-a spus jurnaliștilor, printre lacrimi, că pot căuta informații despre fiul său, dacă nu sunt convinși că era „un copil prea bun”.

„Era cel mai bun copil din lume! Oh, Doamne! Investigați și o să vedeți că era un copil prea bun.

Cei care l-au împușcat… Sper că repede, dar repede, să fie prinși.

Unul a fost deja prins.

Le-am spus prietenilor lui Alexandru să își îmbrățișeze mamele ca și când ar fi ultima dată”, a spus mama lui Alexandru Ivan.

Poliția ia în calcul și ipoteza conform căreia adevărata țintă a celui care a tras focurile de armă să fi fost tatăl vitreg al adolescentului, după o ceartă pe care ar fi avut-o într-un bar din apropiere.

Alexandru a ajuns, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu bunicul său și cu tatăl vitreg în zona parcării în care a fost ucis, având asupra lor bâte pe care poliția le-a găsit ulterior.

Dintr-o altă mașină, în care se aflau două sau trei persoane, au fost trase patru focuri de armă, dintre care unul a ajuns în abdomenul lui Alexandru.

Totuși, pentru Poliția din Italia nu este încă clar numărul gloanțelor care l-au lovit pe adolescent.Sursa foto: Dreamstime.comCitește și:

Lasă un răspuns