Manchester United s-a mai despărțit de un jucător – A ales să meargă în LaLiga

Spread the love

Nemulțumit de numărul de minute pe care le primește la United din partea antrenorului Erik ten Hag, Hannibal Mejbri a fost de acord să plece împrumut în LaLiga până la sfârșitul acestui sezon.

Hannibal Mejbri a bifat 5 prezențe în actualul sezon de Premier League pentru Manchester United, însă fotbalistul de 20 de ani a ajuns la concluzia că trebuie să schimbe echipa pentru a strânge mai multe minute.

Așadar, United a fost de acord să îl împrumute pe jucătorul tunisian în LaLiga, la Sevilla.

Acolo, Hannibal va juca sub formă de împrumut până la sfârșitul acestui sezon, iar dacă spaniolii decid să îl transfere definitiv, acest lucru va fi posibil doar în schimbul sumei de 20 de milioane de euro.

🚨⚪️🔴 Hannibal Mejbri has just signed in as new Sevilla player from Manchester United.Deal completed.

🇹🇳 pic.twitter.com/FuUcTlwXYUMai mult decât atât, dacă cele două cluburi vor ajunge în vară la o înțelegere, formația de pe Old Trafford va avea parte de o clauză specială, conform căreia Hannibal s-ar putea întoarce în Premier League în schimbul sumei de 35 de milioane de euro.

La Sevilla, acesta va purta tricoul cu numărul 46 și va fi coleg cu unul dintre cei mai mari fundași din istoria fotbalului, Sergio Ramos.

Sevilla se află pe locul 17 în campionatul Spaniei, la doar un punct peste primul loc retrogradabil, ocupat de Cadiz.

Lasă un răspuns