Cină romantică încheiată cu dosar penal. Un cuplu din Cluj a încercat să fure produse de mii de lei dintr-un hipermarket

Spread the love

Un cuplu din Cluj s-a ales cu un dosar penal pentru furt după ce a încercat să iasă dintr-un hipermarket din Bistrița cu produse în valoare de aproximativ 3.000 de lei.

„Coniac, prosecco, carne de vită, creveți, fructe…toate aceste produse ar fi putut constitui o cină perfectă de weekend, în schimb au adus pentru doi dejeni câte un dosar penal pentru furt!”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Bistrița-Năsăud, Georgeta Cășvan.

Conform sursei citate, doi tineri de 27, respectiv 29 de ani, cu domiciliul în Dej, județul Cluj, au încercat să scoată din magazin mai multe produse fără să le plătească, relatează Gazeta de Bistrița și Știri de Cluj.

„Un bărbat și o femeie au ales de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistrița mai multe produse pe care nu au avut intenția de a le achita în totalitate, trecând de casele de marcat express, după ce au scanat doar o parte dintre acestea.

Cei doi aveau în coșul de cumpărături mai multe tipuri de băuturi alcoolice, produse alimentare și nealimentare, și s-au îndreptat către zona caselor express unde le-au achitat doar pe o parte dintre acestea”, au transmis politiștii bistrițeni.Valoarea totală a produselor furate se ridica la aproape 3.000 de lei.

Lasă un răspuns