VIDEO Franz Beckenbauer, omagiat înaintea victoriei lui Bayern Munchen – Bornă importantă atinsă de Neuer

Spread the love

Bayern Munchen s-a apropiat la un singur punct de liderul Leverkusen, după victoria obținută pe teren propriu, scor 3-0 cu Hoffenheim, într-o partidă a etapei a 17-a din Bundesliga.

Înaintea partidei de pe Allianz Arena, campioana Germaniei a pregătit un moment emoționant ca omagiu pentru Franz Beckenbauer, care a murit la vârsta de 78 de ani.

Meciul cu Hoffenheim a fost unul la discreția celor de la Bayern, care au punctat de două ori prin Musiala, înainte ca oaspeții să rămână în inferioritate numerică.

În ultimul minut al partidei, golgheterul Harry Kane a dus scorul la 3-0, iar bavarezii s-au apropiat la un singur punct de liderul Leverkusen.

Revenit după accidentarea care l-a ținut aproape un an de zile în afara gazonului, Manuel Neuer a atins o bornă importantă la acest meci.

Portarul a ajuns la 500 de meciuri jucate pentru Bayern Munchen, dintre care în 240 nu a primit gol.

Emotional moments before kick off as part of the tribute to one of world football’s biggest icons, Franz Beckenbauer.Rest in peace, Kaiser! pic.twitter.com/gtVqR4Lqnm𝟓𝟎𝟎 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐠𝐚𝐦𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐅𝐂 𝐁𝐚𝐲𝐞𝐫𝐧 ✅Congrats, @Manuel_Neuer! 🐐#MiaSanMia pic.twitter.com/Mx8jmr0q3a

Lasă un răspuns