Noile modificări fiscale se discută la TaxEU Forum 2024

Spread the love

A XVIII-a ediție a TaxEU Forum, cel mai important eveniment de legislație și fiscalitate din România, va avea loc pe 8-9 februarie 2024, la JW Marriott Hotel din București.

Conferința TaxEU Forum se va desfășura în prima zi a evenimentului, pe 8 februarie și va cuprinde 4 sesiuni de prezentări și dezbateri ce vor aborda subiecte de actualitate din domeniul fiscal.

Lideri de opinie și experți reputați vor oferi răspunsuri la problemele fiscale cu care se confruntă contribuabilii astăzi.

Mai mult, conferința își propune să ofere soluții pentru ca aceștia să se poată adapta mai ușor la schimbările fiscale cauzate de reglementările noi din legislație.

Efectele ultimelor modificări fiscale asupra mediului de afaceri, analiza noilor prevederi din Codul Fiscal, noutățile privind prețurile de transfer și acordarea facilitaților fiscale, precum și schimbările de paradigmă în abordarea controalelor fiscale sau provocările privind RO-eFactura sunt doar câteva dintre temele ce vor fi discutate pe scena conferinței TaxEU Forum București 2024.Profesioniști de top vor urca pe scena conferinței TaxEU Forum, dintre care: Cea de-a doua zi a evenimentului, 9 februarie, va fi dedicată seminarelor specializate susținute de către companii importante de consultanță fiscală, unde participanții vor aprofunda subiectele prin exemple practice și spețe actuale și vor primi răspunsuri la problemele generate de legislația în vigoare de la începutul anului.Seminarele oferă o perspectivă completă, recomandări practice și studii de caz relevante referitoare la efectele majore ale noilor modificărilor fiscale.

De asemenea, seminarele reprezintă un prilej ideal pentru schimbul de opinii și contacte cu profesioniștii din domeniu.Noua ediție a seminarelor TaxEU Forum va aborda teme fiscale de actualitate precum:Analiza de risc și schimbarea de paradigmă în abordarea controalelor fiscaleVINERI, 9 FEBRUARIE, 9:00-11:30Seminar susținut de EY RomâniaSchimbările majore de paradigmă în fiscalitatea românească începând cu 2024.

Impactul asupra inspecțiilor fiscale, a pieței de fuziuni și achiziții, precum și a expertizei fiscale în cadrul litigiilorVINERI, 9 FEBRUARIE, 9:00-11:30Seminar susținut de Taxhouse-Taxand RomâniaAspecte fiscale relevante privind inspecțiile fiscale, ajustările voluntare de prețuri de transfer și finanțarea activității / investițiilor companiilorVINERI, 9 FEBRUARIE, 9:00-11:30Seminar susținut de TPA RomâniaRămâne România o jurisdicție atractivă pentru investiții? Provocări ale anului 2024.

VINERI, 9 FEBRUARIE, 9:00-11:30Seminar susținut de bpv Grigorescu ȘtefănicăAnaliza din perspectivă fiscală și juridică a modificărilor semnificative ale sistemului fiscal românesc și internațional în anul 2024VINERI, 9 FEBRUARIE, 12.30-15.00Seminar susținut de BDO RomaniaReforma fiscală în România.

Modificări legislative aplicabile din 2024 persoanelor fizice, cu impact din punct de vedere fiscal.

VINERI, 9 FEBRUARIE, 12.30-15.00Seminar susținut de RSM RomaniaModificări fiscale aplicabile în 2024VINERI, 9 FEBRUARIE, 12.30-15.00Seminar susținut de Cabot Transfer Pricing in Cooperation with Biriș GoranControl fiscal, cazuri și necazuri în cadrul celor 5 tipuri de control fiscal, prevenție versus dispute apărute în timpul controlului VINERI, 9 FEBRUARIE, 12.30-15.00Seminar susținut de Crowe RomâniaTaxEU Forum 2024 se va desfășura exclusiv “în persoană”, la Hotel JW Marriott din București, iar participarea va fi posibilă doar cu prezență fizică, în sala de conferință.Pentru a fi la curent cu noutățile despre TaxEU Forum, vă invităm să urmăriți pagina oficială de Facebook, evenimentul creat special, dar și pagina de LinkedIn.TaxEU Forum 2024 București este organizat de Evensys în parteneriat cu TaxHouse-Taxand România, EY România, Biriș Goran, BDO România, PwC România, RSM Romania, TPA România, bpv Grigorescu Ștefănică, Crowe România, Noerr și Global Tax Advise.Despre EvensysEvensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experiență în organizarea de evenimente business.

Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminare proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail.

Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Parteneriat media

Lasă un răspuns