fanatik.ro: Dosarul morții lui Adrian Kreiner: seria gafelor continuă. Cum a ajuns unul dintre suspecți la un pas de libertate din cauza unor erori procedurale

Spread the love

Probleme mari pentru judecători, în timpul ședinței în care s-a luat în discuție contestația măsurii arestului preventiv al unuia dintre suspecții crimei de la Sibiu a cărei victimă a fost milionarul Adrian Kreiner.

Suspectul Laurențiu Ghiță, capturat în Scoția și adus în țară pe data de 30 decembrie 2023, a fost la un pas să scape de arest, invocând două erori de procedură.

Laurențiu Ghiță (35 de ani) este unul dintre cei trei bărbați despre care procurorii susțin că au luat parte la jaful de la Sibiu, de la începutul lui noiembrie 2023.

În data de 19 noiembrie 2023, Tribunalul Sibiu a emis pe numele său și al presupușilor complici, Costinel Cosmin Zulean și Marian Cristian Minae, un mandat de arestare în lipsă.

În aceeași zi, IGPR a transmis că Ghiță și Zuleam ”au fost localizați” pe teritoriul Scoției, respectiv al Irlandei de Nord, pe baza cooperării polițienești internaționale dintre autoritățile române și cele britanice.Citește mai mult pe fanatik.roArticol susținut de fanatik.ro

Lasă un răspuns