Alt tânăr mort într-un accident, în Neamț, după un impact violent cu un tir înmatriculat în Suceava

Spread the love

Un accident rutier mortal care s-a produs în condiții asemănătoare cu cel în care a murit un tânăr în vârstă de 33 de ani, pe șoseaua de centură a Sucevei, a avut loc tot vineri seară și în județul vecin Neamț, la Petru Vodă – Poiana Teiului.Un Audi A 6 a intrat în coliziune violentă cu un vehicul greu înmatriculat în Suceava.În jurul orei 21.15, pompierii militari au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autotren în care se aflau doar conducătorii auto, au constatat pompierii militari.În urma impactului conducătorul autoturismului a rămas încarcerat.

Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru scoaterea victimei din autoturism.Din păcate, tânărul în vârstă de 30 de ani din autoturism a fost găsit cu leziuni incompatibile cu viața.

Autoturismul Audi A 6 a fost transformat într-un morman de fiare.În urma impactului, autovehiculul greu a ieșit în afara drumului și a rupt un stâlp de curent electric.

Lasă un răspuns