Justiția desemnează un medic pentru a evalua starea de sănătate a lui Alain Delon / Lupta celor 3 frați continuă

Spread the love

Un medic desemnat de instanță urmează să evalueze starea de sănătate a lui Alain Delon, în vederea unei eventuale măsuri de protecție juridică solicitate de actorul în vârstă de 88 de ani, care este foarte slăbit, și de fiul său Anthony, potrivit AFP.

De mai bine de o săptămână, cei trei copii ai starului duc un război fratricid, prin intermediul presei și al instanțelor de judecată, fiecare dintre ei jurând să îl protejeze pe legenda filmului francez, a cărui stare de sănătate este în declin de la un accident vascular cerebral suferit în 2019.

Fiii săi, Anthony, 59 de ani, și Alain-Fabien, 29 de ani, consideră că Delon este manipulat de sora lor, Anouchka, 33 de ani, care le-ar fi ținut secretă starea de sănătate.

Anthony o acuză pe aceasta că ar vrea să-l ducă înapoi în Elveția pentru a evita să plătească un impozit prea mare pe moștenire.

Anouchka, la rândul ei, își acuză frații că i-au pus în pericol viața actorului și susține că a vrut să-și ducă tatăl în Elveția pentru ca acesta să poată continua să fie tratat acolo.

Lucrurile s-au accelerat miercuri, când avocații lui Anthony și Alain -Fabien Delon au înaintat procurorului cereri pentru ca Delon să fie plasat sub protecție judiciară „din motive de sănătate”.

Parchetul a luat act public joi de aceste cereri și a anunțat că a sesizat „un medic autorizat (.

.

.

) pentru a evalua situația lui Alain Delon”, a declarat joi procurorul general din Montargis, Jean-Cédric Gaux, asigurând că „nu va mai fi făcută nicio comunicare” în legătură cu această procedură.

În vizorul lor era o posibilă măsură de protecție judiciară, mecanismul prevăzut de lege pentru adulții care nu-și pot proteja singuri interesele personale sau patrimoniale.

„Mă bucur că am fost audiat”, a declarat pentru AFP Laurence Bedossa, care pretinde că este avocata lui Alain Delon – afirmație contestată de o parte a familiei – într-o scrisoare adresată procurorului general.

„Această numire a unui expert medical va garanta că nu va mai exista nicio ingerință (din partea familiei, n.

r.

), pentru a evalua necesitatea unei proceduri de salvgardare”.

Această măsură judiciară va semnala un armistițiu în războiul dintre viitorii moștenitori, care umbrește crepusculul icoanei?Tot joi, în Paris Match, Alain-Fabien Delon, cel mai tânăr dintre frați, care locuiește cu tatăl său la Douchy (Loiret), a acuzat-o pe sora sa că exercită o „strangulare” asupra tatălui lor.

El mărturisește, de asemenea, despre slăbirea actorului: „Uneori este acolo, alteori în altă parte, sunt zile cu și zile fără (.

.

.

).

Își dă seama și uită, refugiindu-se în gândurile sale.

De cele mai multe ori, nu știm cu adevărat ce se întâmplă în capul lui”.

La rândul ei, Anouchka consideră că asistența medicală a lui Alain Delon este extrem de insuficientă în Franța și că medicii săi elvețieni trebuie să fie autorizați să îl examineze din nou și să reia tratamentul, altfel riscă să îi pună viața în pericol.

Pe plan juridic, la 22 decembrie, Alain-Fabien a depus o plângere împotriva lui Anouchka pentru „abuz de slăbiciune” în detrimentul tatălui lor.

La rândul său, Anthony a declarat pentru Paris Match că a depus o plângere oficială împotriva ei, acuzând-o că nu l-a informat cu privire la eșecul tatălui lor la „cinci teste cognitive” între 2019 și 2022.

ravitatea exactă a stării de sănătate a lui Alain Delon, una dintre ultimele legende ale cinematografiei, rămâne un secret de familie.

Cetățean elvețian din 1999, potrivit fiului său Anthony, Delon ar dori să beneficieze de sinucidere asistată.

.

Retras de pe platourile de filmare, Alain Delon a avut doar câteva apariții publice de-a lungul anilor.

A fost văzut la funeraliile lui Jean-Paul Belmondo în septembrie 2021 și nu a mai vorbit de când cei trei copii ai săi au început să se sfâșie în public.

Pe același subiect:

Lasă un răspuns